m

EARLY START

Siden 2003 har vi nørdet inden for webdesign, og vi har siden 2005 arbejdet med at lave hjemmesider, derfor har vi samlet set en del års erfaring med produktion af hjemmesider. Vi tilbyder en komplet digital løsning, og hjælper også gerne din virksomhed med at vækste via markedsføring af din online tilstedeværelse. Vi kan derfor tilbyde dig hele pakken og hjælpe dig til at få succes online. Vi er lige så kompetente og professionelle som mange andre web-bureauer, og der hvor vi adskiller os ud fra andre er, at vi taler i et “hverdagssprog”, som alle kan forstå. Vi ved at det danner det bedste udgangspunkt for et samarbejde og den proces der skal ende ud i et perfekt og tilfredsstillende resultat for dig som virksomhedsejer.

KOMPETENCER

Vi laver erhvervshjemmesider til alle typer og størrelser af kunder, sågar også til privatpersoner. Vi laver en hjemmeside til dig, der gerne vil realiserer dit ønske om en hjemmeside på en troværdig, sikker og ikke mindst prisvenlig måde samt transparente priser. Web Design Service har en referenceliste af tilfredse kunder og vi rådgiver også gerne dig i forbindelse med dit ønsker om en hjemmeside. Vi har lavet hjemmesider til en bred vifte af brancher fx hjemmeside til skomager, pizzaria, renseri, mobiltelefon butik, cateringfirma, restaurant mm. Web Design Service skaber og udvikler digitale løsninger for vores kunder, store og små erhvervsdrivende. Vi tilbyder lige fra mindre opgaver til en total digital web-løsning, såsom: domænenavn, webhotel/hosting-service, hjemmeside, webmail, webshop, markedsføring, branding, design af logo og facadeskilt, tryksager, tekstforfatning, foto & videobanners, support -og vedligeholdelse at dit site mm. Funktioner: chat funktion, booking system, faktureringssystem, kontakt formular, flere sprog, sikkerheds -og hastigheds plugin mm.

m

WHAT MAKES US 

DIFFERENT

En af grundstenene i et samarbejde med Takeaway Solutions er din vision for succes og der er ikke to virksomheder der er ens. Vores fineste opgave består derfor i, at imødekomme dine behov, ønsker og formål med din hjemmeside, så du får det resultat, der matcher din virksomheds profil på bedste vis. Vi tror på, at et tæt samarbejde i øjenhøjde skaber de bedste forudsætninger for online succes. Så vil du gerne stå knivskarpt i kampen om dine kunders opmærksomhed, kan du trygt lade os bane vejen frem til et støt og sikkert samarbejde. Har du et projekt i tankerne, så kontakt os endelig. Vi kan med sikkerhed tilbyde en professionel hjemmesideløsning, der matcher det, du søger.

Hvad kan vi tilbyde…

Vi tilbyder lige fra mindre opgaver til en total digital web-løsning, såsom: domænenavn, webhotel/hosting-service, hjemmeside, webmail, webshop, markedsføring, branding, design af logo og facadeskilt, tryksager, foto, tekstforfatning & videobanners, support -og vedligeholdelse at dit site mm.

m